Marinované kedlubny s bylinkovým kozím sýrem
15 min.
Ingredience
- 3kusyKedlubna
- 1lžíceOcet jablečný
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500mililitrůVoda pitná
- 200gramůSýr kozí bylinkový
- 1špetkaCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
48 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupané kedlubny nakrájíme na tenké plátky, které krátce v kastrůlku ve vodě zblanšírujeme. Teplé plátky kedluben namarinujeme ve sladkokyselém nálevu připraveném z jablečného octa, olivového oleje, soli, pepře a špetky cukru.
- 2Marinované kedlubny podáváme s bylinkovým kozím sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.