Marinované okurky
25 min.

Ingredience
- 600gramůOkurky
- 2lžičkySůl
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 25mililitrůOcet vinný
- 20gramůKerblík
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
58 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
4 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Salátové okurky očistíme a nakrájíme na delší hranolky. Zasypeme solí a necháme 20 minut odležet. Okurky mezitím pustí vodu, tu slijeme, okurky opepříme, zakapeme olivovým olejem a octem, posypeme najemno nakrájeným kerblíkem.
- 2Podáváme k vařeným rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.