Marinované plátky roštěné

19 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
914 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
71 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku smícháme olej, ocet, cukr, prolisovaný česnek, velmi jemně nakrájenou cibuli, cayennský pepř, sůl a víno. Směs na malém plameni přivedeme k varu a povaříme 2 minuty. Marinádu necháme vychladnout.
  • 2
    Plátky roštěné po okraji nařízneme, aby se maso při smažení nekroutilo. Maso rozložíme do mísy, přelijeme vychladlou zálivkou a pod fólií necháme přes noc v chladničce.
  • 3
    Druhý den maso vyjmeme z marinády, necháme okapat a prudce opečeme na oleji, z každé strany 2 minuty. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.