Marinované skopové nudličky

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
31 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
550 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme 2 lžíce sójové omáčky, lžíci oleje, víno a špetku soli.
  • 2
    Skopovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky, které vmícháme do připravené marinády a necháme v chladu alespoň 30 minut.
  • 3
    Česnek oloupeme a utřeme se solí. Cibule oloupeme a nadrobno je nakrájíme.
  • 4
    V pánvi rozehřejeme zbylý olej, přidáme utřený česnek a kousky marinovaného masa, za stálého míchání je ze všech stran opečeme, poté podlijeme pivem s trochou vody a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. K měkkému masu přimícháme nakrájenou cibuli a zbylou sójovou omáčku a přibližně 5 minut vše ještě dusíme. masovou směs dochutíme pepřem a solí, rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.