Marinované skopové plátky

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na marinádu smícháme mletý zázvor, chilli, utřený česnek, cukr, ocet a sůl. Vložíme plátky masa a necháme marinovat cca 4h.
  • 2
    Mezitím uvaříme brambory do poloměkka a nakrájíme na kolečka. Cibuli nasekáme a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Vyjmeme z tuku, na něm pak osmažíme maso po obou stranách doměkka, vyjmeme a uchováme teplé.
  • 3
    Na zbylém tuku osmažíme brambory.
  • 4
    Plátky masa rozdělíme na talíře, posypeme osmaženou cibulkou, obložíme bramborami a podáváme s kečupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.