Marinované vepřové kotlety

45 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
798 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
67 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
351 mg
Cukr
631 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety z krkovice naklepeme, každou zvlášť osolíme, opepříme, jemně posypeme koriandrem, rozmarýnem, vložíme do uzavíratelné nádoby. Zalijeme olivovým olejem a vínem, navrch položíme bobkový list, nádobu uzavřeme a necháme do druhého dne marinovat do lednice.
  • 2
    Druhý den rozložíme kotlety do pekáčku, zakryjeme alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. V průběhu pečení poléváme šťávou z marinovací nádoby, na poslední minuty necháme odkryté, aby se vytvořila kůrka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.