Marinované vepřové masíčko
35 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 2,5lžíceSolamyl
- 1lžícePolévkové koření Maggi
- 1lžičkaMajoránka
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 9stroužkůČesnek
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 500gramůVepřová kýta
- 2lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
25 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
497 mg
Cukr
372 mg
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na plátky, jemně osolíme a naklepeme.
- 2Smícháním surovin vytvoříme marinádu - z česneku, majoránky, oleje, mleté sladké papriky, pepře, maggi, solamylu, soli a vajec.
- 3Vložíme do ní maso, přikryjeme alobalem a necháme den odležet.
- 4Poté smažíme na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.