Marinované zelené olivy s česnekem a mandlemi

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
75 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme marinádu: očistíme česnek, nadrobno posekáme a vložíme do mísy. Přidáme lžíci nastrouhané pomerančové kůry, rozdrcenou chilli papričku - vločky, oregano a sójovou omáčku, vše promícháme s olivovým olejem. Do marinády přidáme zelené olivy (bez pecek), do kterých jsme místo pecek vložili oloupané mandle, promícháme. Marinádu s olivami nalijememe do zavařovací sklenice, dobře uzavřeme, uložíme na tmavé chladné místo. Konzumujeme až po 24 hodinách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.