Marinovaní holubi

85 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1235 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
10 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Holuby rozpůlíme a vykostíme. Získané dva kusy masa ještě překrojíme na poloviny.
  • 2
    Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme do zlatova, poté vyjmeme a do pánve dáme holubí kosti a pokrájenou cibuli, šalotku, mrkev a utřený česnek.
  • 3
    Restujeme 12 minut, poté podlijeme vínem a povaříme 4 minuty. Přidáme nakrájená rajčata, protlak, vývar a koření, osolíme a opepříme a povaříme 15 minut.
  • 4
    Z omáčky vyjmeme kosti, vložíme do ní holubí maso a vaříme ještě 10 minut. Omáčku s masem nalejeme na talíř a necháme odležet 24 hodin v chladu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.