Marinovaní sledi
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2decilitryVoda pitná
- 3lžíceOcet kvasný lihový
- 5kusůPepř černý celý
- 2kusyNové koření celé
- 1kusBobkový list
- 1špetkaTymián sušený
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaSůl
- 200gramůZelí červené - sterilizované
- 2kusySleď čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vodu svaříme s octem, olejem a nakrájenou cibulí. Přidáme sůl, pepř, nové koření, bobkový list, tymián a worcester.
- 2Horkým odvarem zalijeme sledě, přiklopíme a několik minut povaříme. Necháme odležet 1 den.
- 3Sledě vyjmeme z marinády a upravíme na mísu. Podáváme obložené červeným zelím a cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.