Marinovaný kapr smažený
30 min.
Ingredience
- 250mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceMajonéza
- 6stroužkůČesnek
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 0,25lžičkaKmín mletý
- 120mililitrůOlej rostlinný
- 800gramůKapr obecný
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
43 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
222 mg
Cukr
75 mg
Postup přípravy
- 1Marinádu připravíme smícháním piva, hořčice, majonézy, soli, pepře, kmínu a utřeného česneku.
- 2Kapra očistíme, naporcujeme a vložíme do marinády. Pod fólií necháme v chladničce přes noc.
- 3Marinované porce kapra obalíme v mouce a usmažíme na oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.