Marinovaný kozí sýr

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kozí sýr nakrájíme na kostičky. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    V misce smícháme cibuli, česnek, olivy, najemno nasekanou bazalku a oregano, olivový olej, vinný ocet a zelený pepř.
  • 3
    Zavařovací sklenice naplníme kostkami kozího sýra a přelijeme připravenou marinádou. Sklenice uzavřeme a necháme 14 dní marinovat. Pak podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.