Marinovaný kozí sýr
30 min.
Ingredience
- Marináda
- 500gramůCibule červená
- 3stroužkyČesnek
- 100gramůOlivy černé
- 1lžíceBazalka
- 1lžíceOregano čerstvé
- 60mililitrůOlej olivový
- 30mililitrůOcet vinný červený
- 6kusůNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Kozí sýr nakrájíme na kostičky. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2V misce smícháme cibuli, česnek, olivy, najemno nasekanou bazalku a oregano, olivový olej, vinný ocet a zelený pepř.
- 3Zavařovací sklenice naplníme kostkami kozího sýra a přelijeme připravenou marinádou. Sklenice uzavřeme a necháme 14 dní marinovat. Pak podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.