Marinovaný zaječí hřbet s vinnými hrozny

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
29 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme velké hrozinky a zelené hroznové víno. Rozpůlené hroznové víno s hrozinkami a celými vlašskými ořechy dáme do mísy, přidáme Brandy Armagnac. Promícháme, necháme 15 minut odležet.
  • 2
    Omyté maso ze zaječího hřbetu pokrájíme na nudličky, dáme je do mísy a smícháme se sezamovým olejem, směsí pěti koření a rozetřeným česnekem. Necháme 15 minut marinovat. Slaninu nakrájíme na silnější nudličky.
  • 3
    Ve woku osmažíme slaninu dozlatova, přidáme olej a marinované maso. Za stálého míchání restujeme 4 minuty. Pak maso osolíme, přiložíme hroznové víno, hrozinky, ořechy, promícháme, zakryjeme pokličkou a dusíme 4 minuty.
  • 4
    Hotový pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.