Marmeláda z cibule a pomerančové šťávy

8 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli rozpůlíme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Cibuli na rozpáleném oleji orestujeme, až bude zlatá. Ochutíme solí a pepřem, přimícháme cukr a za občasného míchání necháme zkaramelizovat.
  • 3
    Poté přimícháme balsamico a pomerančovou šťávu. Směs dobře promícháme a na mírném plameni, pod poklicí dusíme zhruba 20 minut, až cibule zhoustne. Často promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.