Marocká červená řepa s cibulí

80 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou červenou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.
  • 2
    V míse smícháme olivový olej, citronovou šťávu, cukr, římský kmín, sůl a pepř. Směs dobře prošleháme. Přisypeme řepu, oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a nasekanou petrželku. Vše promícháme.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.