Marocká červená řepa s cibulí
80 min.
Ingredience
- 500gramůČervená řepa
- 2litryVoda pitná
- 1kusCibule
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCukr moučkový
- 4lžíceCitronová šťáva
- 50mililitrůOlej olivový
- 0,5lžičkaKmín římský
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Omytou červenou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.
- 2V míse smícháme olivový olej, citronovou šťávu, cukr, římský kmín, sůl a pepř. Směs dobře prošleháme. Přisypeme řepu, oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a nasekanou petrželku. Vše promícháme.
- 3Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.