Marocká cizrnová polévka

25 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji opečeme cibuli a dva řapíky celeru nakrájené na jemno. Po deseti minutách přidáme kmín.
  • 2
    Za další minutu přilijeme vývar, rajčata a cizrnu. Promícháme a osolíme a opepříme podle chuti. Povaříme 8 minut.
  • 3
    Přidáme fazole a citronovou šťávu. Povaříme 2 minuty.
  • 4
    Podáváme posypané petrželkou a citronovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.