Marocký salát z mrkve

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
32 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev vaříme 10 minut na mírném ohni v osolené vodě. Slijeme, mrkev osušíme utěrkou a podélně rozpůlíme. Potřeme olejem a grilujeme 10 minut, za častého otáčení. Mezitím si v míse smícháme ingredience na dresink a nasekáme petrželku. Ogrilované mrkve promícháme v míse s dresinkem, přidáme slunečnicová semena, nasekanou petrželku a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.