Masitá nádivka do kachny
20 min.
Ingredience
- 150gramůTelecí plec
- 150gramůVepřová plec
- 150gramůUzené maso vařené
- 100gramůJátra kachní
- 2kusySardelové řezy
- 50gramůMáslo čerstvé
- 70gramůStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCitronová kůra
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2452 kcal
Bílkoviny
127 g
Tuky
190 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Žemle namočíme do vody, vymačkáme a umeleme spolu s omytým masem, uzeným masem a očištěnými játry. Přidáme tekuté máslo, celá vejce, koření, sůl a nakrájené sardelové řezy. Nakonec nádivku zahustíme trochou strouhanky a dobře propracujeme.
- 2Pokud je nádivka příliš tuhá, přilijeme trochu mléka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.