Máslo Montpellier

10 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
35 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku přivedeme k varu vodu a špenát s kerblíkem v něm 2 minuty blanšírujeme. Poté scedíme, necháme okapat a najemno nasekáme.
  • 2
    Do misky vložíme měkké máslo, přidáme nasekaný špenát s kerblíkem, najemno nakrájené nakládané okurky, očištěný a nasekaný česnek, kapary, limetkovou šťávu a hořčici. Vše rozmixujeme tak, aby vznikla hladká hmota. Nakonec přimícháme olivový olej a špetku soli.
  • 3
    Z másla vytvoříme váleček, zabalíme do potravinové fólie a uložíme na 24 hodin do chladničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.