Máslo s ančovičkami
15 min.
Ingredience
- 150gramůMáslo čerstvé
- 15kusůAnčovička - filety
- 10kusůOlivy černé
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaLimetková kůra
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
898 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
76 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
11 g
Vápník
8 g
Postup přípravy
- 1Do mísy vložíme máslo, ančovičky, olivy a dohladka rozmixujeme. Směs osolíme, opepříme, přidáme limetkovou kůru a nakonec zašleháme olivový olej.
- 2Z máslové směsi vyválíme váleček, zabalíme do potravinové fólie a uložíme do chladničky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.