Máslové brambory s pažitkou

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
56 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Moučné brambory (takové, co se rychle rozvářejí) dobře omyjeme a v slupce je dáme vařit do osolené vody.
  • 2
    Pažitku s řeřichou omyjeme a drobně pokrájíme.
  • 3
    Uvařené brambory, scedíme, oloupeme a dáme do mísy, (případně dosolíme podle chuti) a rozmačkáme vidličkou.
  • 4
    Polijeme je rozpuštěným máslem, posypeme pažitkou a řeřichou. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.