Masová směs s paprikou a pomeranči

30 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky omyjeme, zbavíme semínek a nakrájíme na tenké proužky. Petrželovou nať najemno nasekáme.
  • 2
    Kuřecí prsa nakrájíme na menší kostky, paprikovou klobásu na plátky. Klobásu a kuřecí maso promícháme v míse s paprikami a petrželkou.
  • 3
    Chemicky neošetřený pomeranč omyjeme, osušíme a nastrouháme jeho kůru, z poloviny pomeranče vylisujeme šťávu. Kůru i šťávu promícháme s dvěma lžícemi olivového oleje a touto směsí zalijeme směs masa a klobásy. Promícháme.
  • 4
    Masovou směs opékáme doměkka na pánvi na rozehřátém oleji 7-10 minut.
  • 5
    Před podáváním opepříme a osolíme. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.