Masové buchty

75 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
32 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
373 mg
Cukr
312 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Škrobovou moučku smícháme s moukou a vodou a vytvoříme hladké nelepivé těsto, které necháme odležet.
  • 2
    Mleté maso promícháme v míse s nadrobno nakrájenou cibulí, petrželkou, přidáme vejce, osolíme a opepříme.
  • 3
    Odleželé těsto rozválíme a rozkrájíme na 20 čtverců. Na střed každého vložíme část masové hmoty, okraje spojíme a v dlaních buchtu dotvarujeme. Smažíme ve velkém množství oleje v hlubší pánvi nebo hrnci, necháme okapat od přebytečného oleje na cedníku. Servírujeme na míse ozdobené natrhaným ledovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.