Masové kuličky na okurkových řezech

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
45 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso smícháme s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí a s kapary. Výrazně osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme malé kuličky, opékáme je na rozehřátém oleji ze všech stran 6 - 8 minut.
  • 3
    Omytou okurku nakrájíme na plátky silné 1 cm, krátce je opečeme na rozehřátém másle. Plátky osolíme a opepříme.
  • 4
    Zakysanou smetanu promícháme s nasekanými bylinkami, osolíme a opepříme.
  • 5
    Plátky okurky urovnáme na mísu, zalijeme bylinkovou smetanou a poklademe masovými kuličkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.