Masové kuličky s koriandrem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
38 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli nakrájíme na plátky a namočíme do mléka. Koriandr omyjeme, osušíme a několik snítek necháme stranou na ozdobu.
  • 2
    Mleté maso smícháme s nasekaným koriandrem, vymačkanou žemlí, vejcem, 1 nasekanou cibulí a 1 lžičkou hořčice. Osolíme, opepříme, okořeníme mletým koriandrem a mletou paprikou. Vše dobře propracujeme.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme mokrýma rukama kuličky. Opékáme je po všech stranách na rozehřátém oleji asi 10 minut.
  • 4
    Rozmícháme jogurt s tvarohem, 1 nastrouhanou cibulí a lžičkou hořčice. Osolíme, opepříme, osladíme a okořeníme koriandrem.
  • 5
    Masové kuličky upravíme na talíře spolu s omáčkou a ozdobíme snítkami koriandru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.