Masové pikantní rolky

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
895 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
65 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mražené listové těsto necháme rozmrazit. Troubu zapneme, aby se nahřála na potřebnou teplotu. V pánvi rozpálíme olej a na něm dozlatova opečeme na kousky nakrájenou cibuli, přidáme kari pastu, přimícháme pomerančovou kůru a šťávu, promícháme, odstavíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Do vhodné misky vložíme mleté maso, přisypeme nasekanou celerovou nať, strouhanku, přidáme vejce, rukou promícháme, směs ochutnáme a podle chuti přisypeme sůl, pepř a dochutíme také citronovou šťávou.
  • 3
    Nejprve 2 pláty listového těsta rozložíme na pracovní plochu, poté na střed po celé délce položíme masovou směs a zavineme do rolády. Takto postupujeme se zbylou směsí a listovým těstem.
  • 4
    Připravené 4 kusy rolády poklademe na vymazaný plech, potřeme mlékem, posypeme nasekanými dýňovými semínky, na plechu nakrájíme na 10 cm rolky, vložíme do nahřáté trouby a pečeme přibližně 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.