Masoví ježci

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
945 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
66 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, nakrájíme na kousky a umeleme.
  • 2
    Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, přebranou, neopláchnutou rýži, citronovou kůru, sůl, pepř, tlučený hřebíček a jemně nakrájenou cibuli. Vše dobře propracujeme.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme malé bochníčky, vložíme je do kastrolu na rozehřáté sádlo a dusíme asi 45 minut. Během dušení maso podléváme vývarem, vínem a kyselou smetanou.
  • 4
    Hotové ježky urovnáme na mísu, polijeme šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.