Matjesové filety na sladko
20 min.
Ingredience
- 400gramůMatjesy - filet
- 2kusyCibule
- 60gramůOlej olivový
- 80mililitrůOcet kvasný lihový
- 200mililitrůVoda pitná
- 2lžíceKopr čerstvý
- 80gramůCukr krupice
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceTymián čerstvý
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
30 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
1 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1V hrnci svaříme ve vodě ocet a cukr a necháme vychladit. V mezičase najemno nasekáme čerstvý tymián a kopr, cibuli nakrájíme na plátky. Matjesy nakrájíme na silné nudličky.
- 2Do vychladlé směsi přimícháme bylinky, cibuli, olej, sůl a pepř. Do mísy vložíme matjesy, přelijeme marinádou a promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.