Matjesový salát s jablky

40 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky. Matjesové filé nakrájíme na nudličky, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, jablka nahrubo nastrouháme a v míse promícháme s citronovou šťávou, cukrem, solí, pepřem a zakysanou smetanou. Nakládanou červenou řepu a nakládané cibulky slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Do mísy k jablkům přidáme matjesy, brambory, řepu a cibulky. Salát necháme pod fólií v chladničce vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.