Mečoun s ananasovou omáčkou

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
39 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marináda: smícháme olej, citronovou šťávu, drcený česnek, koriandr,
  • 2
    kmín, kajensky pepř, podle chuti sůl a pepř.
  • 3
    Plátky mečouna v marinádě několikrát obrátíme, přikryjeme a necháme je alespoň 1 hodinu v chladničce marinovat.
  • 4
    Omáčka: smícháme kostky ananasu, papáji, červené papriky, chilli papričky, nasekaný koriandr, ocet, sůl a pepř. Podle chuti mírně přisladíme.
  • 5
    Plátky mečouna vyndáme z marinády. Maso 3-4 minuty z každé strany grilujeme 7 cm pod horkým grilem, až je zlatohnědé. Během grilování je potřeme marinádou. Podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.