Melounové čatní s červenou paprikou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodní meloun rozpůlíme, pomocí lžičky odstraníme semínka a dužinu nakrájíme na kostičky. Papriky omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Pomeranče oloupeme, odstraníme bílou slupku a dužinu nakrájíme na větší kousky.
  • 2
    Do hrnce vložíme kousky melounu, papriku, pomeranče, sušené brusinky, jablečný ocet, pomerančovou šťávu, želírovací cukr a vše promícháme.
  • 3
    Směs přivedeme k varu a za stálého míchání 5 minut povaříme. Nakonec čatní osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku.
  • 4
    Čatní nalijeme do připravených zavařovacích sklenic a vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.