Melounový dezert s krémem
15 min.
Ingredience
- Krém
- 200gramůTvaroh jemný
- 100gramůMléko zahuštěné neslazené
- 50mililitrůPomerančová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
6 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
475 mg
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný meloun nakrájíme na malé kousky, které naaranžujeme na jednotlivé dezertní talířky. Každou porci polijeme rumem. Přidáme na malé kostičky nakrájený sýr Feta.
- 2Tvaroh dáme do misky, přidáme kondenzované mléko, pomerančovou šťávu. Vše dohromady dobře prošleháme. Hotový krém naneseme na meloun a sýr.
- 3Povrch dezertu ozdobíme omytým a osušeným hroznovým vínem. Vložíme do lednice, kde udržujeme až do podávání.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.