Melounový dezert s krémem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
6 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
475 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaný meloun nakrájíme na malé kousky, které naaranžujeme na jednotlivé dezertní talířky. Každou porci polijeme rumem. Přidáme na malé kostičky nakrájený sýr Feta.
  • 2
    Tvaroh dáme do misky, přidáme kondenzované mléko, pomerančovou šťávu. Vše dohromady dobře prošleháme. Hotový krém naneseme na meloun a sýr.
  • 3
    Povrch dezertu ozdobíme omytým a osušeným hroznovým vínem. Vložíme do lednice, kde udržujeme až do podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.