Mexická snídaňová mísa
20 min.
Ingredience
- 200gramůFazole bílé sterilované
- 1stroužekČesnek
- 2lžičkyKoriandr čerstvý
- 2lžíceVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1kusAvokádo
- 40gramůŠpenát listový čerstvý
- 2lžíceChilli omáčka
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůquinoa vařená
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
654 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
24 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazole, utřený česnek, nasekaný koriandr, vodu, sůl a pepř smícháme. Přivedeme k varu, pět minut povaříme. Poté přidáme quinou a špenát. Promícháme a dáme stranou.
- 2Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 3Vejce uvaříme natvrdo.
- 4Do mísy dáme fazolovou směs, ozdobíme ji chilli omáčkou, vejcem a plátky avokáda.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.