Mexické kuřecí enchiladas s fazolemi

45 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
11 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
12 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky a promícháme se solí, pepřem a mletým kmínem. Červenou cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme, omytý ledový salát nakrájíme na proužky a nasekáme petrželku.
  • 2
    Konzervované červené fazole přecedíme a dáme do hrnku. Přidáme rajčatovou salsu, společně prohřejeme, zakryjeme poklicí a uložíme do tepla.
  • 3
    Ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem ohřejeme tortily 15 vteřin na každé straně a pak je zabalíme do čisté utěrky, aby zůstaly teplé. V pánvi pak rozehřejeme olej a na něm zprudka 4-5 minut opékáme kuřecí proužky do zlatohněda.
  • 4
    Tortily rozložíme na vále a potřeme fazolovou směsí, na kterou položíme proužky kuřete a salát. Potom je srolujeme a rozdělíme na nahřáté talíře
  • 5
    Podáváme posypané rozdrobeným kozím sýrem, cibulí a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.