Míchaná vejce s uzenou treskou
25 min.
Ingredience
- 300mililitrůMléko polotučné
- 8kusůVejce slepičí
- 1lžícePažitka
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůTreska uzená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
95 mg
Cukr
949 mg
Postup přípravy
- 1Rozpálíme pánev, vložíme do ní uzenou tresku a zalijeme ji mlékem, aby byla celá ponořená. Vaříme 8 minut, dokud se ryba nezačne pomalu rozpadat. Poté slijeme mléko a rybu zbavíme kůže.
- 2V misce rozšleháme vidličkou vajíčka, přidáme nasekanou pažitku, pepř a sůl.
- 3Na pánvi poté rozehřejeme máslo, přidáme vajíčkovou směs a postupně vmícháváme na kousky rozebranou rybu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.