Míchaná vejce s uzenou treskou

25 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
95 mg
Cukr
949 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme pánev, vložíme do ní uzenou tresku a zalijeme ji mlékem, aby byla celá ponořená. Vaříme 8 minut, dokud se ryba nezačne pomalu rozpadat. Poté slijeme mléko a rybu zbavíme kůže.
  • 2
    V misce rozšleháme vidličkou vajíčka, přidáme nasekanou pažitku, pepř a sůl.
  • 3
    Na pánvi poté rozehřejeme máslo, přidáme vajíčkovou směs a postupně vmícháváme na kousky rozebranou rybu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.