Míchaná vejce z italské kuchyně

10 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli osmahneme do zlatova v pánvi na rozehřátém oleji. Vlijeme rozkvedlaná vejce, osolíme, opepříme, snížíme oheň. Za stálého míchání, necháme vejce srazit.
  • 2
    Osmažená vejce rozdělíme podle porci na jednotlivé talíře. Uprostřed každé porce uděláme důlek, do kterého vložíme teplý ostrý kečup. Nakonec porce ještě před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 14. 9. 2015
Míchaná vejce z italské kuchyně
Recept jsem si vybrala pro jeho sytost, a obsah bilkovin, které jsou potřebné pro růst svalstva. Je levný a snadný pro přípravu. Jeden z receptů, ktetý zasytí po celé dopoledne.Ostrý kečup dodá míchaným vejcím ten správný šmak. Mohu doporučit a autorce děkuji za inspiraci míchaných vajíček na jiný způsob.