Míchaná zelenina s rýží

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme, oloupeme, mrkev nakrájíme na kolečka, celer, rajčata a ředkvičky na kostičky. Zelí krouháme na nudličky, pórek pokrájíme na půlkolečka a květák rozebereme na růžičky.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme máslo a zeleninu na něm osmahneme. Zalijeme vývarem, vmícháme oba druhy rýže a pod pokličkou zvolna vaříme asi 20 minut.
  • 3
    Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.