Míchaný kedlubnový salát

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny a jablko omyjeme, oloupeme a nastrouháme na hrubší nudličky.
  • 2
    Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kolečka.
  • 3
    Omytý hlávkový salát a očištěnou a omytou papriku nakrájíme na nudličky.
  • 4
    V míse všechnu zeleninu zalijeme marinádou z vody, octa, cukru a oleje. Lehce promícháme a dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.