Míchaný kedlubnový salát
20 min.
Ingredience
- 4kusyKedlubna
- 2lžíceOlej stolní
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1kusSalát hlávkový
- 1kusJablka
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10kusůŘedkvička
- 0,25litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny a jablko omyjeme, oloupeme a nastrouháme na hrubší nudličky.
- 2Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na kolečka.
- 3Omytý hlávkový salát a očištěnou a omytou papriku nakrájíme na nudličky.
- 4V míse všechnu zeleninu zalijeme marinádou z vody, octa, cukru a oleje. Lehce promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.