Mikulovské tajemství

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1123 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
77 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené švestky vypeckujeme a namočíme do slivovice na 30 minut. Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, každý plátek potřeme máslem, osolíme, posypeme kari kořením, položíme plátek šunky, banán a švestku namočenou v slivovici. Plátek masa přeložíme na půlku, vytvoříme kapsu, kterou spojíme párátkem a obalíme ve strouhance a v rozkvedlaném vejci a zas ve strouhance.
  • 2
    Smažíme pomalu v pánvi na rozpáleném sádle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.