Mikulovské tajemství
60 min.
Ingredience
- 500gramůKuřecí prsa
- 150gramůŠunka uzená
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůŠvestky sušené
- 2decilitrySlivovice
- 2špetkySůl
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 200gramůSádlo škvařené
- 100gramůStrouhanka
- 1lžičkaKari koření
- 1kusBanány
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1123 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
77 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Sušené švestky vypeckujeme a namočíme do slivovice na 30 minut. Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, každý plátek potřeme máslem, osolíme, posypeme kari kořením, položíme plátek šunky, banán a švestku namočenou v slivovici. Plátek masa přeložíme na půlku, vytvoříme kapsu, kterou spojíme párátkem a obalíme ve strouhance a v rozkvedlaném vejci a zas ve strouhance.
- 2Smažíme pomalu v pánvi na rozpáleném sádle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.