Milánské rizoto s vepřovým masem
60 min.
Ingredience
- 160gramůVepřové maso libové
- 200gramůRýže dušená
- 20gramůOlej rostlinný
- 20gramůProtlak rajčatový sterilovaný
- 20gramůHrášek
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPažitka
- 40gramůMrkev kořen
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
986 mg
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Orestujeme ho na oleji na zpěněné cibuli, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou, osolíme a dusíme do poloměkka.
- 3Na kostičky nakrájíme mrkev, propláchneme rýži.
- 4Rýži, mrkev a hrášek přidáme k masu, promícháme, zalijeme vodou a dusíme.
- 5Na talíři můžeme posypat nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.