Milánské rizoto s vepřovým masem

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
986 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Orestujeme ho na oleji na zpěněné cibuli, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou, osolíme a dusíme do poloměkka.
  • 3
    Na kostičky nakrájíme mrkev, propláchneme rýži.
  • 4
    Rýži, mrkev a hrášek přidáme k masu, promícháme, zalijeme vodou a dusíme.
  • 5
    Na talíři můžeme posypat nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.