Minestrone s kuřecím masem a těstovinami

85 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na části rozdělená kuřecí křídla vložíme do kastrolu společně s nakrájenou cibulí, mrkví, a celerem. Přysypeme petržel, tymián, sůl a zrníčka černého pepře. Na konec rozdrobíme kostku slepičího bujónu, zalijeme 1,5 l studené vody a uvedeme do varu.
  • 2
    Pod poklicí necháme vařit 60 minut, poté kastrol odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Vodu scedíme přes síto do čistého kastrolu.
  • 3
    Z kostí obereme všechno maso, nakrájíme ho na malé kousky a odložíme stanou. Kosti a zeleninu odstraníme.
  • 4
    Čistý vývar uvedeme opět do varu, přidáme těstoviny a vaříme 7 minut.
  • 5
    Mezitím odstraníme zeleninu a z kostí obereme maso. Nakrájíme ho na malé kousky, které nakonec vložíme zpět do polévky a necháme prohřát
  • 6
    Polévku dochutíme solí a pepřem a podáváme posypanou sýrem Ricotta.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.