Minikarbanátky z okouníka mořského
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 800gramůOkouník mořský
- 100gramůChléb toastový
- 3kusyVejce slepičí
- 250mililitrůMléko polotučné
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceKopr čerstvý
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
35 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté filé (mražené) z okouníka rozmixujeme. V horkém mléce namočíme toastový chléb, promícháme s rybou, oloupanou nasekanou cibulí, vejci, rozsekaným koprem a petrželkou. Směs osolíme, opepříme a okořeníme cayenským pepřem.
- 2Ze směsi vytvarujeme malé karbanátky a osmažíme je v pánvi na oleji do zlatova.
- 3Můžeme podávat s hořčičnou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.