Minikarbanátky z okouníka mořského

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
603 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
35 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filé (mražené) z okouníka rozmixujeme. V horkém mléce namočíme toastový chléb, promícháme s rybou, oloupanou nasekanou cibulí, vejci, rozsekaným koprem a petrželkou. Směs osolíme, opepříme a okořeníme cayenským pepřem.
  • 2
    Ze směsi vytvarujeme malé karbanátky a osmažíme je v pánvi na oleji do zlatova.
  • 3
    Můžeme podávat s hořčičnou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.