Minutkový jehněčí guláš s lečem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
236 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
285 mg
Cukr
555 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté jehněčí maso nakrájíme přes vlákno na hranolky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na oleji rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme maso, rozetřený česnek a za stálého míchání opékáme 2 minuty.
  • 3
    Vmícháme rajčatový protlak, mírně jej opečeme a přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Osmahneme ji, vmícháme lečo, opepříme a vše krátce podusíme. Podle potřeby přilijeme několik lžic vody.
  • 4
    Podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.