Míšenina z vajec II
25 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1lžíceStrouhanka
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1šálekSmetana 12% (konzumní)
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
77 mg
Cukr
547 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo a rozčtvrtíme.
- 2Strouhanku opražíme na sucho v rendlíku, přidáme máslo a zasmahneme. Na závěr osmahneme zlehka i nasekanou petrželovou nať.
- 3Poté přilijeme smetanu, osolíme a míšeninu povaříme. Nakonec přidáme rozčtvrcená vejce.
- 4Podáváme s topinkami z bílého chleba.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.