Mléčná s vejci

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
429 mg
Cukr
448 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky a tuku uděláme světlou jíšku a zalijeme jí 1/2 l vody. Důkladně rozmícháme, osolíme a povaříme. Přidáme ocet, bobkový list a mléko.
  • 2
    Vaříme zvolna asi 30 minut. Potom do polévky opatrně pouštíme vejce jednotlivě vyklepnutá a necháme je mírně povařit, až bílky ztuhnou.
  • 3
    Posypeme pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.