Mletá směs mas s křepelčími vejci
32 min.
Ingredience
- 300gramůKančí kýta
- 300gramůHovězí maso zadní
- 300gramůKuřecí prsa
- 1kusCibule
- 1kusRohlíky bílé
- 60mililitrůMléko polotučné
- 2kusyVejce slepičí
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 1lžičkaSůl
- 6kusůVejce křepelčí
- 150gramůSýr Čedar
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 100gramůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaMajoránka
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
740 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
47 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Všechno maso umeleme s cibulí a rohlíkem, který jsme nakrájeli na kostičky a navlhčili mlékem. Do hmoty přimícháme vejce, prolisovaný česnek, kmín, majoránku, mletou papriku, sůl, pepř a mouku, dobře promícháme. Z hmoty vlhkýma rukama tvarujeme menší bifteky. Z jedné strany uděláme palcem ve středu bifteku důlek a maso usmažíme na oleji.
- 2Do každého bifteku do důlku rozklepneme křepelčí vejce, biftek posypeme nastrouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.