Mleté hovězí maso pečené se zeleninou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
27 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pekáč vymažeme deseti mililitry oleje a vysypeme strouhankou.
  • 2
    Rajčata nakrájíme na plátky, vejce rozšleháme s mlékem.
  • 3
    Uvařené hovězí maso umeleme. V míse je dobře promícháme se solí, s utřeným česnekem a majoránkou. V hlubším rendlíku rozehřejeme dvacet gramů oleje, na něm orestujeme mraženou zeleninovou směs, přisypeme lžičku Vegety. K zelenině přidáme umleté maso, rajčata, vejce a řádně promícháme.
  • 4
    Směs vsypeme do připraveného pekáče a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme zhruba půl hodiny. Ihned podáváme s vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.