Mleté maso pečené s pohankou

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
749 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
37 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, česnek prolisujeme.
  • 2
    V pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme mleté maso, orestujeme, osolíme, opepříme a přidáme mleté nové koření. Krátce podusíme a přendáme do pekáčku. Přidáme vepřovou krev, česnek, majoránku, zalijeme vodou, přimícháme pohanku a dáme do vyhřáté trouby péct. Pečeme 45 minut, rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.