Mleté maso po mexicku

50 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
12 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a osmahneme je. Osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme.
  • 2
    Očištěnou zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme je na proužky. Feferonku nasekáme, spařená rajčata oloupeme a pokrájíme na dílky.
  • 3
    K masu přidáme zeleninu, podusíme, dále přidáme fazole, oregano a ještě krátce dusíme.
  • 4
    Nakonec pokrm ochutíme prolisovaným česnekem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 2. 9. 2015
Mleté maso po mexicku
Myslím, že je v receptu až moc ingrediencí. Ve finále je z toho taková hromada. Nebýt česneku a feferonek nijak by jídlo chuťově nevyniklo. 🤢
jelito
čt 3. 9. 2015
Mleté maso po mexicku
Škoda, vypadá to jinak pěkně 😉