Mleté maso po mexicku
50 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 400gramůHovězí maso mleté
- 1lžičkaSůl
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1kusFeferony
- 500gramůRajčata
- 400gramůFazole vařené
- 1špetkaOregano sušené
- 4stroužkyČesnek
- 4lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
12 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a osmahneme je. Osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme.
- 2Očištěnou zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme je na proužky. Feferonku nasekáme, spařená rajčata oloupeme a pokrájíme na dílky.
- 3K masu přidáme zeleninu, podusíme, dále přidáme fazole, oregano a ještě krátce dusíme.
- 4Nakonec pokrm ochutíme prolisovaným česnekem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 2. 9. 2015
Mleté maso po mexicku
Myslím, že je v receptu až moc ingrediencí. Ve finále je z toho taková hromada. Nebýt česneku a feferonek nijak by jídlo chuťově nevyniklo. 🤢
jelito
čt 3. 9. 2015
Mleté maso po mexicku
Škoda, vypadá to jinak pěkně 😉