Mleté maso s chilli jogurtem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jarní cibulky omyjeme, očistíme a s natí nakrájíme na kroužky. Bylinky omyjeme a oklepeme, lístky otrháme a nasekáme nahrubo, asi i lžíce dáme stranou.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej a mleté maso na něm na prudkém ohni za stálého míchání opečeme, až bude na hrudky. Přidáme cibulku a bylinky, zalijeme 5o ml vody a vše okořeníme paprikou, koriandrem, kmínem a solí. Necháme na střední ohni 5 minut povařit. Oloupeme česnek a prolisujeme k jogurtu. Okořeníme chilli a solí. Čerstvě uvařené těstoviny dáme na talíře, lžící na ně nandáme mleté maso a stranou odložené bylinky, ozdobíme jogurtem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.